Acélbetétes cipő, munkacipő

Acélbetétes és acél talplemezes, illetve Kompozit betétes -azaz Fémmentes védőcipők , biztonsági cipők, betét nélküli munkacipők széles választékával találkozhat oldalunkon,melyek az  EN345, EN346, EN347 szabványnak felelnek meg. A talp kialakításának köszönhetően a félcipő lehet antisztatikus,olajálló,csúszásmentes,átszúrásbiztos stb.. így minden munkaterületre megtalálható a megfelelő védőcipő vagy munkacipő, melynek használata sok kellemetlenségtől óvhatja meg Önt is.

Rendezés:
Kosár
0 árucikk
Munkaruhadiszkont.com

Rock munkaruha családMunkaruha, védőkesztyű kínálatunkból, egyszerűen és gyorsan - akár regisztráció nélkül is rendelhet! A webáruház 0-24-ig nyitva áll,és  megpróbálja a lehető legtöbb információt szolgáltatni termékeinkről. Termékeink nagy része megtalálható más munkaruha kereskedő webshop oldalán is, ezért nem biztos hogy ismeretlen Megrendelőink számára. Név vagy cikkszám alapján könnyen és gyorsan összehasonlíthatják árainkat és meglátják, hogy van különbség!

A Munkaruhadiszkont folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legjobb árakat biztosítsa a forgalmazott termékekre Megrendelőinek.- persze emiatt kevésbé alkuképesek áraink, de igyekszünk Törzsvásárlói kedvezménnyel, akciós termékekkel további engedményeket biztosítani. Sok sikert kíván a Munkaruhadiszkont .com munkaruházati webáruház,munkaruha webbolt.

Munkaruha Webshop, munkaruházati webáruház. Munkaruha, munkaruházat készletről,gyorsan,olcsón! - Munkaruhadiszkont.com